Aanbouwen » Serres

Heeft u extra ruimte nodig in het bestaande pand? Dan kunnen wij dat realiseren door middel van het creëren van een serre. De serre kan open of gesloten zijn. Een open serre is vergelijkbaar met een overdekte terras. Een gesloten serre is een geïsoleerde uitbreiding van de woning met maximale lichttoetreding en voorzien van alle luxe. Dankzij onze minimale 30 jaar ervaring als aannemer kunnen wij een vakkundig serre uitvoeren in alle mogelijke maten. Door zorgvuldig overleg kunnen wij een serre creëren die aan al uw wensen voldoet.
De kozijnen, ramen en daken van uw serre kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd. Zowel in hardhout, kunststof en aluminium kan worden voorzien in diverse kleuren. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina.

Vergunningen
Een serre moet aan de eisen van de “bouwwet- en regelgeving” voldoen. Bij aanbouwen met een diepte minder dan 4 meter is geen vergunning nodig. Wordt de aanbouw dieper dan 4 meter dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen. Als de woning in stadsgezicht staat, is voor alle gevallen een vergunning vereist.
In samenwerking met de architect kunnen wij voor u deze vergunningen bij de betreffende gemeente aanvragen. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina. Indien u nog andere vragen heeft, kunt u met ons contact opnemen.