Aanbouwen » Gemetselde aanbouw

Dankzij onze minimale 30 jaar ervaring als aannemer kunnen wij een vakkundig gemetselde aanbouw maken. U kunt voor verschillende stijlen metselverbanden kiezen zoals kruisverband, staandverband en halfsteensverband. Wij maken gebruik van diverse steensoorten in verschillende maten, waaronder kalkzandstenen, gebakken bakstenen en betonnen bakstenen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze metselwerk pagina. Verder kunt u kiezen voor diverse soorten voegwerk zoals platvolvoeg, knipvoeg, terugliggende voeg, schaduwvoeg enzovoort. Voor meer informatie kunt u terecht op onze voegwerk pagina. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina.

Vergunningen
Een aanbouw en uitbouw moeten aan de eisen van de “bouwwet- en regelgeving” voldoen. Bij aanbouwen met een diepte minder dan 4 meter is geen vergunning nodig. Wordt de aanbouw dieper dan 4 meter dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen. Als de woning in stadsgezicht staat, is voor alle gevallen een vergunning vereist.
In samenwerking met de architect kunnen wij voor u deze vergunningen bij de betreffende gemeente aanvragen. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina. Indien u nog andere vragen heeft, kunt u met ons contact opnemen.