Aanbouwen » Houten aanbouw

Dankzij onze minimale 30 jaar ervaring als aannemer kunnen wij een vakkundig houten aanbouw uitvoeren in alle mogelijke maten. Voor de vakkundige aanbouw maken wij gebruik van diverse houtsoorten, waaronder meranti, Amerikaans grenen, merbau of gelamineerd hout. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina.

Vergunningen
Een aanbouw en uitbouw moeten aan de eisen van de “bouwwet- en regelgeving” voldoen. Bij aanbouwen met een diepte minder dan 4 meter is geen vergunning nodig. Wordt de aanbouw dieper dan 4 meter dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen. Als de woning in stadsgezicht staat, is voor alle gevallen een vergunning vereist.
In samenwerking met de architect kunnen wij voor u deze vergunningen bij de betreffende gemeente aanvragen. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een aanbouw, kunt u terecht op onze overzicht werkzaamheden aanbouw/ serre pagina. Indien u nog andere vragen heeft, kunt u met ons contact opnemen.