Disclaimer

Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet correct functioneren van deze website. Hoewel we alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn we niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. Smit Onderhoudsbedrijf kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen op deze website zouden voorkomen. Evenmin kan Smit Onderhoudsbedrijf verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die met deze website zijn gelinkt.

Intellectueel eigendom

De op deze website getoonde informatie, waaronder teksten, foto’s, grafisch materiaal, merken, logo’s en (handels)namen, zijn eigendom van of in licentie bij de opdrachtgever van de site, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze informatie blijft eigendom van de opdrachtgever of derden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden en dit uitsluitend alleen met directe toestemming van Smit Onderhoudsbedrijf. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website op enigerlei wijze te verveelvoudigen, bijvoorbeeld door de inhoud door te sturen of te distribueren dan wel (tegen vergoeding) beschikbaar te stellen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Smit Onderhoudsbedrijf

Databescherming

Smit Onderhoudsbedrijf respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site.

Privacy

Alle persoonsgegevens, die u via deze website verstrekt, zullen worden behandeld conform de Nederlandse wetgeving op het gebied van de privacy. Gegevens zullen nimmer aan derden ter hand worden gesteld.

Persoonsgegevens

Smit Onderhoudsbedrijf verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Smit Onderhoudsbedrijf toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal Smit Onderhoudsbedrijf gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Geschillen

Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen

Wij behouden het recht deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.

Auteursrecht
Het complete design danwel de technische structuur die deze site van Smit Onderhoudsbedrijf bevat is eigendom van Lysen Media. Smit onderhoudsbedrijf bezit alleenrecht op het tonen en onderhouden van www.smitondershoudsbedrijf.nl

U kent ons wellicht van de volgende startpagina’s:

http://badkamer.funspot.nl

http://badkamer.startkabel.nl

http://bouwinfo.jouwpagina.nl/

http://dakkapel.jouwpagina.eu

http://dakterras.funspot.nl

http://denhaag.eenpunt.nl

http://aannemers.hotlinks.nl

http://vastgoed.slammer.nl

http://vastgoed.uwpagina.nl/

http://klus.startpagina.nl

http://070-ypenburg.startpagina.nl

http://plafond.startpagina.nl

http://wanden.startpagina.nl/

http://stucadoors.startpagina.nl/

http://bouw.startpagina.nl/