Renovaties » Gevelwerk

Dankzij onze minimale 30 jaar ervaring als aannemer kunnen wij alle gevelwerken vakkundig uitvoeren. Gevelwerk bestaat uit verschillende soorten werkzaamheden hieronder kunt u een keuze maken tussen de verschillende werkzaamheden aan de gevel:

Reinigen
Wilt u uw gevel opfrissen? Wij reinigen de gevel met een milieuvriendelijke mix van water en zand onder hoge druk. Na reiniging kunnen diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd worden aan de gevel.

Metselwerk
Diverse metselwerken in en om het huis worden door ons uitgevoerd. Wij kunnen voor diverse soorten metselwerk zorgen bijvoorbeeld togen, rollagen, waterslag en gewapend metselwerk. Ook kunnen wij reparatie uitvoeren aan een gevel, uitbouwen, tuinmuren of de fundering.

Beton en natuursteen
Wij kunnen beton en natuursteen renoveren aan bijvoorbeeld balkons en trappen repareren. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het loshakken van loszittende beton, de bewapening ontroesten en afsmeren met reparatiemortel. Dit gaat ongeveer drie jaar mee. Een duurzamere voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld beton tot zover mogelijk weghakken, nieuwe bekisting maken en opnieuw volstorten met constructiebeton. Dit gaat minimaal vijftien jaar mee.

Ornamenten
Zijn uw gestuukte of hardstenen ornamenten toe aan vervanging of renovatie? Wij kunnen de ornamenten voor u herstellen of nieuwe ornamenten van beton of hardsteen plaatsen. Zo brengen wij de sfeer terug in uw huis.

Voegwerk
Voegwerk wat in slechte staat is, tast de gevel aan. Dit heeft als gevolg scheuring van de gevel en vochtdoorslag naar de binnenmuren. Waardoor er schimmelvorming optreedt. Als de voegen van uw gevels toe zijn aan vernieuwing dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn bekend met diverse soorten voegwerken, waaronder platvol, terugliggend, schaduwvoeg en knip- en snijwerk. Waardoor problemen in de toekomst voorkomen worden en de kwaliteit van leefomgeving beter wordt.

Impregneren
Gevelstenen die teveel water opnemen en doorlaten zorgen voor lekkages. Door de gevel te laten impregneren voorkomt u dat het water wordt opgenomen en zorgt u ervoor dat het water direct wordt afgestoten en langs de gevel naar beneden loopt. Ook preventief impregneren ter voorkoming van vochtdoorslag is een mogelijkheid. Het voorkomt ook mos vorming aan de gevel.